Renaud Zonwering   HOME  •  BINNEN  •  BUITEN  •  OVER ONS  •  CONTACT    
         
         
                     
                     
     
Styleshutters   OFFERTE AANVRAGEN
     
             
      Renaud Zonwering  |  Producten voor binnen  |  Shutters      
             
Shutters geven een gevoel van luxe, warmte en rijkdom. Renaud levert diverse soorten shutters van diverse fabrikanten. Op deze pagina maakt u kennis met enkele voorbeelden.


ORIGINAL
De traditioneel gemaakte shutters in een klassieke of moderne uitvoering. Een robuust natuurproduct, gemaakt van het beste lindehout. De charme van het hout met al haar karakteristieke eigenschappen blijft van ongeëvenaarde elegantie en eenvoud.


POLYWOOD®
Iederen Polywood shutter bevat tot 20% gerecycled Polywood materiaal. Geen enkele andere shutterfabrikant doet dat. Polywood is synthetisch en bevat geen hout. Het is een nevenproduct van aardgas en geen P.V.C. Deze shutters zijn de enige shutters met UV-remmers in het materiaal en in de coating. Verder zijn ze waterbestendig, brandvertragend en de kleurcoating is gebakken op hoge temperatuur. Door de cellulaire structuur zijn Polywood shutters uitermate isolerend. De zijstijlen zijn voorzien van een aluminium kern voor uitstekende stabiliteit en sterkte.


BEACH
Zon, zee en uitwaaien op ht strand. U houdt dat vrije gevoel vast met de nieuwste uitvoering van Renaud Zonwering, Beach. De Beach Shutter is een gezandstraalde shutter van het beste lindehout, waardoor de nerf van het hout zichtbaar wordt en de shutter een verweerde uitstraling krijgt, passend bij de sfeer van de landen rondom de Middellandse Zee.

Verleng de zomer met Beach Shutters in uw serre of combineer Beach Shutters in uw 'mediterrane' keuken. Informaar naar de mogelijkheden.


SHUTTERS BY JAN DES BOUVRIE
De vierkante zijstijlen van deze bijzondere shutters geven ze een robuuste uitstraling. De vlakke louvres zorgen voor een strak, afgesloten geheel.. Iedere 'Shutters by Jan des Bouvrie' kenmerkt zich door een uiterst strakke vormgeving. U ontvangt bij iedere set shutters een 'Certificaat van Echtheid'

Gaat u voor exclusiviteit? Kies dan voor Shutters bij Jan des Bouvrie. Neem contact op voor meer informatie
   
       
                     
         
    Vragen? Bel direct met 0184 - 636859    
    Bezoek ons aan de Prisma 51 in Sliedrecht!    
         
      OPENINGSTIJDEN SHOWROOM      
         
         
    AL ONZE PRODUCTEN OP EEN RIJ:    
         
       
             
    Renaud Zonwering Copyright Renaud Zonwering
info@renaudzonwering.nl
Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden
Webdesign: Devaca CS